Rioleringsbuizen

Een buistype dat uitermate geschikt is voor afvalwaterriolering. Bovendien beschikt ze over de degelijkheid van een klassieke betonnen buis met minimum sterkteklasse 160. De werkende lengte is standaard 2.5 meter en is gemakkelijk te plaatsen dankzij de combinatie van zeer gladde spieëinden en een hoogwaardig voegdichtingssysteem. Deze bestaat uit een slagvaste dubbele polypropyleen steekmof en 2 gecertificeerde EPDM glijdichtingen.  Door een eenvoudige boring in de Thio Tube buis kunnen  huisaansluitingen makkelijk gerealiseerd worden.

De Thio Tube producten en hun onderlinge verbindingen voldoen aan de testopstelling volgens  NBN EN 1916 bij 1 bar waterdruk. De buisverbinding  laat een hoge mate van hoekverdraaiing toe.  Door de steekmof te voorzien van een dwarskrachtstop, blijft de buisverbinding ook op langere termijn waterdicht.

De Thio Tube buizen zijn volledig compatibel met onze “IDEAL” toegangs- en verbindingsputten, die uiteraard Benor gecertificeerd zijn conform NBN B21-101 en PTV 101.